Ville Nieminen jättää Modon – ”Minä olen väärä valmentaja tässä kohtaa”

Ville Nieminen modo - pallomeri.net

Ville Nieminen jättää Modon päävalmentajapestin. Nieminen perusteli ratkaisuaan tiistaina MTV Urheilun haastattelussa.

Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Modon alkukausi on sujunut surkeasti, sillä yhdeksästä ottelusta saldona on vain kaksi voittoa. Joukkue löytyykin sarjan hänniltä, kolmanneksi viimeiseltä sijalta.

Kaksivuotisella sopimuksella kesällä kiinnitetty Nieminen on nyt tehnyt oman ratkaisunsa ja päättänyt vetäytyä päävalmentajan pallilta.

– Tämä on minun mielestäni oikea ratkaisu tällä hetkellä. Vaikka arki on ollut laadukasta ja työ on ollut miellyttävää uudessa ympäristössä, niin tulokset ja pelin kehitysprosessin kaari ovat vaikuttaneet tähän päätökseen, Nieminen kertoi MTV:lle.

– Oli liian pitkä matka rakentaa uudessa kulttuurissa johtajuutta menetetyn joukkueen ytimen tilalle. Koen, että minä olen väärä valmentaja tässä kohtaa, missä tilanteessa he ovat, Nieminen sanoo viitaten vaihtuvuuteen, jota joukkue kesällä koki.

Nieminen näkee, että Modo tarvitsee valmentajan, joka on enemmän joukkueen omaan kulttuuriin sopiva. Oman uransa jatkosta hän ei vielä osaa sanoa, mutta myöntää realistisesti, että huippupestiä tuskin on heti luvassa – saihan hän Pelicansista potkut vain noin vuosi sitten.

Niemisen syvempää analysointia Modon pelillisiin ongelmiin liittyen voit lukea MTV:n artikkelista.

 


Pelaajat: