“Toihan on ihan täyttä sontaa!” – Ville Nieminen lyttäsi Ruotsin aivan totaalisesti Viaplayn studiossa

Ville Nieminen

Ruotsi sai hurjan selkäsaunan kaukalossa Tshekiltä ja Ville Nieminen antoi kovalla kädellä lisää löylyä Viaplayn studiossa.

MM-kisojen ensimmäisestä välieräottelusta tuli kisaisäntä Tshekin hurja näytös. Tshekki murjoi Ruotsia turpiin maalein 7-3 ja eteni fanaattisen kotiyleisön riemuksi huomiseen MM-finaaliin.

Ruotsi oli pelannut ennen välierää kisoissa kahdeksan ottelua voittaen ne kaikki, mutta välierässä Ruotsin tähtisikermä tyrmättiin niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin. Mitä tuleman piti, oli selvää jo toisella erätauolla ainakin Viaplayn asiantuntija Ville Niemiselle, joka latasi Ruotsin pelaamisesta kunnon täyslaidallisen.

Mainos alkaa:

– Kyllähän toi Ruotsi on taas heikko. Mitä kovempi paikka tulee niin Ruotsi on aivan pehmee porukka. Tähtikultti on alkanut vaivaamaan tätä ruotsalaista jääkiekkoa, pelaajat eivät ole valmennettavissa, ne vetelee ihan miten sattuu. Eihän tää oo (päävalmentaja Sam) Hallamin näköistä jääkiekkoa. Musta tuntuu että ruotsalainen tähtipelaaja ei oo valmennettava pelaaja, meillä on faktaa siitä. Eihän he tuolla pelillä pääse potentiaaliinsa ja nyt kun Tshekki on lähempänä potentiaaliaan, niin tulos on taululla, Nieminen tykitti.

Nieminen sai entistä enemmän kierroksia koneeseensa, kun studiossa näytettiin kilppi, jonka pääsosassa oli NHL-tähti Rasmus Dahlin. Videolla näkyi kuinka Dahlin nosti ihmeellisen roikun koko kentän yli ilman oikein minkäänlaista hyvää syytä.

– Tääkö on sitä modernia jääkiekkoa? Kattokaa nyt, tässä tää Dahlin… ei, ei, ei. Ei ihme että tää Dahlinkin on häviävä pelaaja siellä Buffalossa. Hän on nyt tuonut ne häviävät tavat tähän ”huippujoukkueeseen”. Eihän tällain voi pelata. Eihän nää pelaajat oo valmennettavissa ollenkaan, toihan on ihan täyttä sontaa toi noiden peli, Nieminen latasi selvästi kirosanoja nieleskellen.

Ville Nieminen lyttää Ruotsin aivan totaalisesti Viaplayn MM-studiossa:

Katso myös: Hirmuinen selkäsauna! – Tshekki murskasi Ruotsin ja eteni MM-finaaliin


Pelaajat:
Joukkueet: