HIFK julkisti kovan vahvistuksen – Ville Leskinen siirtyy Helsinkiin

HIFK julkisti kovan vahvistuksen – Ville Leskinen siirtyy Helsinkiin

HIFK laittoi kovat piippuun, kun seura naarasi siirtomarkkinoilta ison kalan. Viime kaudella Kärpissä kovat tehot latonut Ville Leskinen siirtyy Helsinkiin.

Helsingin IFK vahvistaa rivejään. Seura julkisti sunnuntaina Bättre Folk -palvelussaan, että Kärpissä viime kaudella kovaa jälkeä tehnyt Ville Leskinen siirtyy Helsinkiin.

Leskinen teki HIFK:n kanssa kuluvan kauden sekä ensi kauden kattavan sopimuksen. Sopimus antaa Leskiselle mahdollisuuden siirtyä kevään jälkeen ulkomaille.

Sanomalehti Kaleva kertoo, että myös Leskisen kasvattajaseura Kärpät pyrki saamaan Leskisen riveihinsä, mutta tällä kertaa sopimus jäi syntymättä.

– Olisin päässyt myös ulkomaille, mutta ei siellä ollut mitään sellaista, johon olisin halunnut tarttua. Päätös ei ollut minulle missään nimessä helppo, mutta välillä tilanteet ovat tällaisia. Kärpät on kasvattajaseurani ja sillä tavalla ykkösseura aina. Kärpät ei vain sopinut tähän kohtaan. Siellä on paljon hyökkääjiä, Leskinen kommentoi Kalevalle.

Leskinen kertoi Kalevalle, että pitkän harkinnan jälkeen HIFK:n tarjous alkoi tuntua hyvältä.

– Lennän Helsinkiin maanantaina, mutta en tiedä vielä, milloin pelaan ensimmäisen kerran. En ole ollut jäällä pariin viikkoon, Leskinen jatkoi.

HIFK tiedotti sunnuntaina myös siitä, että koeajalla olleen Michael Keräsen sopimusta on jatkettu kauden loppuun saakka.

Tsekkaa myös: Video: Junnujen käsipallomatsi päättyi paniikkiin – rattijuoppo rysäytti hallin seinästä läpi

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut