Video: Kakkua tuli – Ville Lajunen sai kahden ottelun pelikiellon rumasta mailaniskustaan

TPS ville lajusen isku

Liigan kurinpitodelegaatio tiedottaa, että TPS-puolustaja Ville Lajunen on tuomittu kahden ottelun pelikieltoon ruman huitaisunsa vuoksi.

Maaottelutaukoa edeltäneellä Liiga-kierroksella nähtiin ruma temppu, kun TPS:n Ville Lajunen huitaisi rumasti mailallaan Tapparan Patrik Virtaa polvitaipeeseen, mutta selvisi tilanteesta täysin ilman rangaistusta. Tilannehuone bongasi Lajusen iskun ja vei tilanteen kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Rangaistus tuli tällä kertaa siis jälkikäteen, sillä Liigan kurinpitodelegaatio tiedotti torstaina asettaneensa Lajusen kahden ottelun pelikieltoon.

– Rangaistusharkinnan osalta kurinpitodelegaatio on todennut, että huitominen on tehty täysin pelitilanteen ulkopuolella ilman, että pelaajien välillä olisi mitään kontaktia. Lisäksi huitominen on suoritettu takaapäin kohdistaen mailan isku polven seudulle. Mailalla huitaisu on voimakas, eikä Virta ole tietoinen kyseisestä teosta. Edellä mainituilla perusteilla kurinpitodelegaatio pitää aiheellisena tuomita tilanteesta ottelurangaistuksen ja kahden ottelun pelikiellon Lajuselle, kurinpitodelegaation päätöksessä perustellaan.

Ville Lajunen sai tästä huitaisusta kahden ottelun pelikiellon:

Katso myös: Video: Sami Vatanen otti osumaa Karjala-turnauksessa – venäläispelaajalle ulosajo päähän taklaamisesta


Joukkueet: