Ville Kolppasen härski vihjaus toi pelikieltoa – “En ole koskaan nähnyt vastaavaa”

Ville Kolppasen Ville Kolppanen SHL Rögle / Pallomeri.net

SHL-seura Röglen maalilla torjuvan Ville Kolppasen raju vihjailu Örebro-ottelun jälkeen toi miehelle kahden ottelun pelikiellon.

Kolppanen ei sulattanut laisinkaan tuomariston vihellyksiä Örebro-ottelussa, vaan maalivahti latasi täyslaidallisen oikeudenjakajille ottelun jälkeen. Suomalaisvahti katsoi tuomareita, osoitti tulostaululle ja hieroi samalla yhteen etusormeaan ja peukaloa. Kolppasen katsottiin eleellä vihjailevan, että kamppailun tuomaristo olisi ostettu.

– Hänen eleensä ei ole mitenkään hyväksyttävää. En ole koskaan nähnyt vastaavaa enkä tiedä kenenkään tehneen mitään tuollaista, ottelun päätuomari Sören Persson totesi Expressenille.

Ville Kolppasen hermostumisen taustalla oli Örebron neljäs maali, jossa Patrik Virta survoi kiekon sisään suomalaisvahdin nenän edestä. Selitykset eivät kuitenkaan auttaneet, sillä SHL:n kurinpito oli tuomareiden kannalla ja määräsi Rögle-vahdille kahden ottelun pelikielto tempustaan.

Kolppanen ei ole ensimmäistä kertaa SHL:n kurinpidon hampaissa, sillä mies sai aikaisemmin tällä kaudella sakot, kun maalivahdin katsottiin filmanneen kaukalossa.


Pelaajat:
Joukkueet: