Video: Ville Husso selvisi kenttämestarin erikoisesta – Sharks-hyökkääjälle ei tyhjä maali kelvannut

Ville Husso St. Louis Blues / Pallomeri.net

St. Louisin Ville Husso oli lähellä joutua kenttämestarin erikoisen uhriksi, mutta Husson onneksi San Joselle ei tyhjä maali kelvannut.

San Jose Sharksin ja St. Louis Bluesin välinen kamppailu pysyi tiukkana aina kolmannen erän alkuun saakka, kunnes pelille saatiin yllättävä käännekohta.

Kaikki alkoi Sharksin päätykiekosta, jota Blues-vahti Ville Husso meni pysäyttämään. Husso ei ehkä ollut aivan hereillä, eikä katsonut kiekkoa kohti, kun niin sanottu kenttämestarin erikoinen yllätti ja kiekko kimmahtikin rännistä kulkien juuri hänen ohitseen maalin eteen.

Mainos alkaa

Karvaamaan tulleelle Sharks-hyökkääjä Marcus Sörensenille avautui todellinen avopaikka, mutta Hussolla kävi tällä kertaa melkoinen tuuri. Sörensen näet panikoi hieman ja yritti vain survaista yhdellä kädellä kiekkoon.

Tämä olisi muuten voinutkin riittää maalintekoon, mutta Sörensen tuikkaus meni kiekosta ohi eikä hän pääsyt enää muuta tekemään, joten loistava tekopaikka jäi käyttämättä.

Hetkeä myöhemmin Sharks sai jäähyn, jonka aikana Blues meni johtoon eikä katsellut enää taakseen, vaan paukutti taululle vielä kaksi kaappia lisää ja poistui Missouriin matkassaan täysi pistepotti ja 5-2-vierasvoitto.

Ville Husso joutuu vaikeuksiin, mutta Marcus Sörensen toheloi loistavassa tekopaikassa:

Katso myös: Video: Päätöserän sulaminen meni ihon alle – Winnipeg-kippari linkosi kiekon katsomoon ja sai ulosajon


Pelaajat:
Joukkueet: ,