Video: Villarrealin puolustaja töpeksi uskomattomalla tavalla – oma maali lisäajalla yli 20 metristä

Villarrealin Aissa Mandi / Pallomeri.net

La Ligassa elettiin uskomatonta tragikomediaa, kun Villarrealin kauden avausvoitto suli lisäajalla yli 20 metristä tehtyyn omaan maaliin.

Myöhään sunnuntaina Suomen aikaa pelatussa La Ligan huippuottelussa Atletico Madridin ja Villarrealin välillä koettiin uskomatonta draamaa ja komiikkaa, kun Atletico nousi tasoihin lisäajan viime hetkillä ja pisteet jaettiin maalein 2-2.

Yskähdellen kauden aloittanut Villarreal oli siis pitkään kiinni kauden avausvoitossa, kunnes pallo päätyi omaan verkkoon ja erittäin näyttävästi sekä kiusallisesti.

Atleticon laituri lähetti pallon kohti Villarrealin rangaistusaluetta, mutta puolustaja Aissa Mandi pääsi pallolle ensimmäisenä. Hän yritti pukata pallon omalle veskarilleen, jotta oma joukkue saisi pallonhallinnan takaisin, mutta ongelmaksi osoittautui se, että hän ei katsonut missä päin maailmaa maalivahti meni.

Mandi oletti maalivahdin seisovan keskellä omaa aluettaan, mutta luulo oli kaikkea muuta kuin tiedon väärti. Maalivahti oli juuri riittävästi vasemman laidan puolella, jotta Mandin pusku pääsi sujahtamaan suoraan kohti tyhjää maalia.

Vielä hullunkurisemmaksi tilanteen tekee se, että Mandi oli hieman yli 20 metrin päässä omasta maalistaan puskiessaan palloa.

Villarrealin Aissa Mandille sattuu kohtalokas virhe, kun hän tekee häkellyttävän oman maalin ottelun lisäajalla:

Katso myös: Video: Leonesan maalivahti toheloi koomisesti – yritti paikata virhettä, mutta mokasi vielä nolommin