Video: Kaaliperhonen lepatteli häkkiin – Vili Saarijärvi kiitti KooKoo-pakin harhasyötöstä maalaamalla kauden löysimmällä vedollaan

Vili Saarijärvi Lukko / Pallomeri.net

Lukon Vili Saarijärvi teki yhden kauden onnekkaimmista maaleista, joka syntyi todennäköisesti hänen kauden löysimmällä vedollaan.

Lukko ja KooKoo iskivät yhteen torstain ainoassa Liiga-kamppailussa ja jännittävä ottelu piti sisällään varsin kirjavia hetkiä. Yksi niistä oli taatusti yksi kuluvan kauden onnekkaimmista maaleista.

Tilanteen käynnistymisessäkin oli tavallaan jo onni myötä, kun KooKoon kapteeni Aleksander Bonsaksen yritti avata peliä ja teki sen surkeasti. Lukon Vili Saarijärvi otti syötön poikki ja yritti edetä luukulle.

Bonsaksen tuli peittämään Saarijärven vetoa, joka ei oikeastaan koskaan lähtenyt kunnolla, mutta meni maaliin juuri siksi. Taustalta mukaan tullut KooKoo-hyökkääjä Kasperi Ojantakanen sai mailaa väliin ja peittämään tullut Bonsaksen olikin tämän myötä täysin väärässä paikassa.

Hän teki epähuomiossa täydellisen maskin Saarijärven kauden löysimmälle vedolle, joka lepatteli kaaliperhosen lailla kohti maali ja pääsi yllättämään maalivahti Joona Voutilaisen aivan totaalisesti.

Lukko siirtyi Saarijärven maalilla 2-1-johtoon aivan avauserän lopussa ja voitti ottelun lopulta rankkarikisan jälkeen maalein 4-3.

Vili Saarijärvi ampuu kiekon KooKoon maaliin uskomattomalla kaaliperhosella:

Katso myös: Video: Joni Ortio kohelsi nolosti KHL:n playoffeissa – karmaiseva harhasyöttö suoraan Sergei Mozjakinin lapaan


Pelaajat:
Joukkueet: