Video: Leijonat kiri Ruotsin ohi – Vili Saarijärvi sooloili huikean tasoituksen

Vili Saarijärvi Suomi / Pallomeri.net

Leijonat antoi Suomen isille mainion isänpäivälahjan kirimällä Ruotsin ohi. Vili Saarijärvi teki tasoituksen upealla yksilösuorituksella.

Karjala-turnauksen päätösotteluna nähtiin perinteinen isänpäivän klassikko, kun Suomi ja Ruotsi iskivät yhteen. Itse ottelusta tuli kotijoukkueen hieno kirinäytös, kun Suomi nousi kahden maalin tappioasemasta rinnalle ja lopulta ohi.

Ensimmäinen erä oli maaliton, mutta toisen alussa Suomelle iski musta hetki ja Ruotsi paineli kahden maalin johtoon. Suomi kavensi vielä erän loppua kohti ja kolmannessa paikalle saapunut yleisö sai sitä herkkua, mitä kaipasikin.

Suomen joukkue antoi kaikille Suomen isille upean lahjan kairaamalla väkisin voiton turnauksen parhaalla erällään. Ensin Vili Saarijärvi viimeisteli aivan käsittämättömän komean tasoituksen.

Hän sai kiekon siniviivalla ja huikealla liikkeellään harhautti kaksi vastustajaa ja viimeisteli soolonsa millintarkalla viivytetyllä rannevedolla.

Varsnaisen peliajan lopulla Valtteri Kemiläinen pääsi pommittamaan Suomen johtoon, joka kantoi loppuun asti, joten Karjala-turnaus päättyi Suomen riemukkaaseen 3-2-voittoon.

Vili Saarijärvi tekee upean 2-2-tasoituksen Ruotsin verkkoon:

Katso myös: Video: Canucks-lupaus Vasili Podkolzin kynäsi Venäjälle voiton – vei Ruotsin veskarin aivan kahville


Pelaajat:
Joukkueet: