Video: Aivan poskettomat kikat – Senators-lupaus Viktor Lodin kynäili häikäisevästi SHL:ssä

Viktor Lodin Timrå / Pallomeri.net

Timråssa pelaava Ottawa Senatorsin varaus Viktor Lodin säväytti SHL:ssä kikkailemalla aivan mielettömän näyttävästi ja taitavasti.

Ruotsin SHL:ssä nähtiin huikaisevaa yksilötaitoa, kun Timrå hävisi kotonaan Färjestadille maalein 4-1. Taitojaan ottelussa esitteli Timrån Viktor Lodin.

Ottawa Senatorsin kesän 2019 varaustilaisuuden 4. kierroksen varaus esitteli aivan ilmiömäistä yksilötaitoa luodessaan itselleen aivan tyhjästä maalipaikan.

Lodin ensin riisti kiekon todella ovelalla pistolla. Tämän jälkeen hän nosti kiekon ilmaan ja pompautti sen vastustajan yli. Kiekko laskeutui laidan vierelle ja Lodin otti sen uudestaan haltuunsa. Nyt vastassa oli äsken iholla olleen vastustajan lisäksi toinenkin Färjestadin pelaajaa, mutta tämä ei tahtia haitannut.

Lodin pyörähti salamannopeasti todella pienessä tilassa ja otti selkeän irtioton vastustajista. Näin Lodin pääsi rynnimään maalille ja vetämään veskarin jäihin, mutta maali jäi lopulta tekemättä. Kiekko näet karkasi juuri ratkaisevalla hetkellä.

Vaikka viimeinen silaus jäikin puuttumaan, niin kikkasarja oli mainio osoitus Lodinin valtavasta hyökkäyspään potentiaalista.

Ottawa Senatorsin varaus Viktor Lodin esitteli sametinpehmeitä käsiään ottelussa Färjestadia vastaan:

https://twitter.com/HeyBarber/status/1463980759853805576

Katso myös: Video: Kakku napsahti – Brad Marchand rottaili itselleen kolmen ottelun pelikiellon


Joukkueet: ,