Video: Golfin huippukisassa karmeaa sähellystä – norjalaispeluri sahasi lyöntejä edestakaisin

Viktor Hovland PGA Tour golf - pallomeri.net

Golfin maailman parhaat pelurit ovat tänä viikonloppuna kokoontuneet Floridan Bradentoniin World Golf Championship -kisan merkeissä. Mukana on myös norjalainen Viktor Hovland

Maailmanlistan 14. sijaa miehittävä Hovland oli perjantaina pelatulla toisella kierroksella hyvissä asemissa kärkikymmenikössä – kunnes tuli viimeisen väylän aika.

Hovlandin toinen lyönti par-4-väylällä suuntautui bunkkeriin. Sieltä mies täräytti lyöntinsä pitkäksi, suoraan niin sanotusti “pöpelikköön”. Kasvuston seasta hän pääsi ensimmäisellä yrittämällä pois, kuitenkin vain löytääkseen itsensä lyömästä seuraavaa lyöntiä vaikeasta paikasta bunkkerista.

Sieltä hän löi jälleen greenin yli pitkäksi, ja tämän jälkeen vuorossa oli liian lyhyt lyönti, eikä norjalainen vieläkään ollut greenillä. Seuraava chippi sentään jo löysi greenille ja puttikin löysi kohteensa.

Tuloskorttiin merkattiin tupla-par, eli kahdeksan lyöntiä. Hän ei kuitenkaan ole millään tapaa vielä ulkona taisitelussa hyvistä sijoituksista, sillä Hovland pääsee viikonloppuun jaetulta 17. sijalta yhteistuloksessa -3. Kisaa johtaa Brooks Koepka tuloksella -11.

Golfin peluu saattaa olla todella haastavaa:

Voit siirtyä seuraavaan lyöntiin aina videon sivussa olevasta nuolesta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön PGA TOUR (@pgatour) jakama julkaisu

Videokoosteen voit katsoa myös PGA Tourin Twitterissä.


Pelaajat: