Video: Viktor Arvidsson sai NHL:ltä 2000 dollarin sakot filmaamisesta

Viktor Arvidsson Brad Marchand sukellus

Nashville Predatorsin ruotsalaishyökkääjä Viktor Arvidsson tunnetaan erinomaisena jääkiekkoilijana, mutta hänellä on välillä tapana myös sortua teatterimaisiin suorituksiin.

Sakko napsahti viime viikolla Boston Bruinsia vastaan pelatun ottelun tapahtumista. Matsia oli sen ensi hetkillä, kun Bruinsin Brad Marchand tuuppasi ohi luistellutta Arvidssonia, joka kaatui todella helpon näköisesti jään pintaan.

Marchand sai tilanteesta kaksiminuuttisen poikittaisesta mailasta, mutta myös Arvidssonille annettiin kaksiminuuttinen sukeltamisesta.

Mainos alkaa:

Arvidsson oli jo joulukuun lopulla saanut sukeltamisesta varoituksen, mikä tarkoitti, että tästä teatterista lisärangaistuksena oli NHL:n langettama 2000 dollarin sakko.

Mikäli Arvidssonin toiminta jatkuu, on seuraavasta sukelluksesta luvassa 3000 dollarin sakot ja sitä seuraavasta 4000 dollarin muistutus. Mikäli filmauksia nähdään yhä, jatkossa pelaajalle tuomitaan 5000 dollarin maksimisakko, mutta myös päävalmentajalle tuomitaan oma sakkonsa, joka alkaa 2000 dollarista ja kasvaa tuhannella dollarilla per pelaajan teatterinäytelmä (katso kuva sivun alalaidassa).

NHL:n tiedote Arvidssonin rangaistuksesta

Tästä tilanteesta Viktor Arvidsson sai sakkonsa:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.

NHL:n sakkokäytäntö filmauksiin:

NHL sakot filmauksesta

Lue myös: TPS joutui maksumieheksi – Jonne Virtanen saa jättikorvaukset


Pelaajat:
Joukkueet: