Viikonlopun Valioliiga-Visa meni huippujännittäväksi! – voittomarginaali pienin mahdollinen

Valioliiga visa kisa pallomeri.net
Valioliiga visa kisa pallomeri.net

Viikonlopun Valioliiga-Visassa piti veikata oikeat merkit avauskierroksen kymmeneen otteluun. Voittajalle lähtee valitsemansa Valioliiga-joukkueen fanipaita valitsemansa pelaajan painatuksella.

Veikkauksia tuli yhteensä muikeat 60 kappaletta.

Kimurantiksi kierroksen vetivät varsinkin Chelsean ja Swansean tasapeli, sekä West Hamin yllätävä 0-2-vierasvoitto Arsenalista.

Meidän kisamme ei olisi voinut jännittävämmäksi mennä, sillä peräti kuusi veikkaajaa sai 6 oikein tuloksen. Tässä kohtaa esiin astui sääntöpykälä #7:

”Jakamalla kilpailun sosiaalisessa mediassa, saat itsellesi edun: Jos olet eniten oikein veikanneiden joukossa, voitat koko kisan automaattisesti, jos muut eivät ole jakoa tehneet. Muussa tapauksessa palkinto arvotaan jakaneiden kesken. (Twitter- tai Facebook-jako. Ilmoita myös vastauksessasi, jos teit näin, kirjoita ”JAETTU” veikkauksesi perään.)”

Näitä sosiaalisessa mediassa kisamme jakaneita henkilöitä löytyi 6 oikein veikanneiden joukosta tasan YKSI kappale, ja tämän muutaman sekunnin vaivan ansiosta hän on siis voittaja!

Onnea, Mattias, sinulle lähtee valitsemasi Valioliiga-joukkueen fanipaita valitsemasi pelaajan painatuksella! Mattiakseen on otettu yhteys sähköpostitse.

Aiemmista kisavoittajistamme voit lukea TÄSTÄ LINKISTÄ.