Viikonlopun Valioliiga-kierros tarjoilee todella herkullisia kohtaamisia

Valioliiga taloudelliset tappiot - pallomeri.net

Valioliiga tarjoilee viikonlopulle todella kovan luokan koitoksia, sillä esimerkiksi Arsenal ja Manchester United iskevät yhteen lauantaina.

Valioliigassa riittää loppukauden aikana hurjasti pelattavaa, sillä mestaruustaisto on täysin auki, kuten myös taistelu europelipaikoista. Myös putoamiskamppailu käy kuumana, sillä Burnley on noussut hätyyttelemään Evertonia. Myöskin Leeds on vielä painajaismaisessa taistossa mukana.

Kierros saa todella herkullisen startin, kun Mestarien liigan paikasta taistelevat Arsenal ja Manchester United kohtaavat Lontoossa. Man Unitedille tappio olisi kenties jo viimeinen naula arkkuun Mestarien liigan osalta. Näin ollen kyseessä on todellinen kuuden pisteen ottelu.

Myös mestaruustaiston kannalta pelataan isoista pisteistä, sillä Man City tuskin tulee romahtamaan kotiottelussa Watfordia vastaan. Sen sijaan Liverpool kohtaa aina kinkkisessä paikallisottelussa Evertonin, jolle jokainen piste on tässä vaiheessa arvokas.

Sarjajumbona oleva Teemu Pukin Norwich puolestaan kohtaa lauantaina klo 17:00 alkavassa ottelussa Newcastlen. Otteluun pelivihjeen löydät TÄSTÄ!

Veikkaa viikonlopun Valioliiga-ottelun tuloksia ja taistele 1100 euron palkintopotista! Tsekkaa lisätiedot!

Viikonlopun Valioliiga-kierros:

La klo 14:30 Arsenal – Manchester United
La klo 17:00 Leicester – Aston Villa
La klo 17:00 Manchester City – Watford
La klo 17:00 Norwich – Newcastle
La klo 17:00 Brentford – Tottenham
Su klo 16:00 Brighton – Southampton
Su klo 16:00 Burnley – Wolves
Su klo 16:00 Chelsea – West Ham
Su klo 18:30 Liverpool – Everton