Viikonlopun arvonta- ja kisavoittajat ovat selvillä!

Viikonlopun arvonta- ja kisavoittajat ovat selvillä!

Pallomeri.netin viikonloppu piti sisällään niin arvontaa kuin kisaakin. Arvonta- ja kisavoittajat ovat nyt selvillä ja voittajiin on oltu yhteydessä.

Valioliigan 1X2-viikkokisan voitosta tuli kahden osallistujan välinen taisto, kun molemmilla oli riveissään 6/9 merkkiä oikein. Voiton vei lopulta nimimerkki Jönne, jolta löytyi osuneista kohteistaan yksi X-merkki enemmän, mikä kisan sääntöjen mukaan toi hänelle voiton.

Tästä Jönnelle lähtee palkinnoksi 50€ pelirahaa Betsafelle. Ensi viikonloppu tuo mukanaan uuden 1X2-viikkokisan, joten olkaapa hereillä!

Sunnuntaina sivuillamme oli myös NordicBet-teema, jossa tilinavauksella + talletuksella sai itselleen yhden kuukauden Viaplay Sport -katseluun oikeuttavan koodin. Lisäksi kaikkien tilinavaajien ja talletuksen tehneiden kesken järjestettiin arvonta, jossa yksi onnekas nappasi itselleen Verkkokauppa.comin 50 euron lahjakorttin. Arpaonni suosi tällä kertaa Roopea.

Jos missasit sunnuntaitarjouksen tällä kertaa, ei syytä huoleen! Myös lokakuun kahtena jäljellä olevana sunnuntaina on luvassa herkkua NordicBetin tilinavaajille!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut