Viikonloppu on yhtä juhlaa fantasyfutis-faneille!

FanTeam | Pallomeri
FanTeam | Pallomeri

Kalenteri näyttää taas perjantaita, joten FanTeamin ohjelmassa on fantasyfutis-pelaajille tuttuun tapaan ns. ’5-A-SIDE FRIDAY’. Ilta on täynnä tv-otteluita monista eri sarjoista, ja FanTeam tarjoaa 5-a-side turnauksia mielenkiinoisista otteluista. Tämä formaatti kerää koko ajan enemmän ja enemmän pelaajia, joten turnauspottien odotetaan menevän yli takuurajojen myös tänään. Muistutuksena kaikille: takuupotti (eli Guaranteed) on siis vain turnauspotin alaraja, ei yläraja. Se tarkoittaa sitä, että FanTeam maksaa minimissään tuon summan turnauksesta ulos. Heti kun takuuraja ylittyy niin potti kasvaa jokaisen sisäänoston myötä normaalisti.

Illan 5-a-side turnaukset mm.
* Darmstadt vs Mainz (Bundesliiga)
* Celta vs Getafe (Primera)
* Rotherham vs Burnley (Championship)
* Åtvidaberg vs Hammarby (Allsvenskan)
* Bodo/Glimt vs Viking (Tippeligaen)

Tämän lisäksi FanTeam testaa uutta formaattia: Draft’N’Go! Joka tarkoittaa yksinkertaisesti seuraavaa: turnaus eroaa totutuista vain osallistujamäärän osalta, joka on rajattu. Esim. nyt on avattu DNG-matsi Darmstad-Mainz ottelusta, jossa osallitujamäärän kohdalla lukee 2/6. Tarkoittaa sitä, että 6:n ilmoittautuneen jälkeen turnaus on täysi, ja se myös poistuu samalla turnauslistasta ja tilalle tulee uusi. ’Sittari’ tai Sit’N’Go on hyvin tuttu formaatti pokerinpelaajille, ja kyse on siis samasta asiasta! Tämän viikonlopun jälkeen avaamme DNG-turnauksia myös suuremmilla sisäänostoilla mielenkiintoisimpiin otteluihin!

Mainos alkaa

Tuleva viikonloppu on syksyn paras pelitarjonnan osalta!
Luvassa on varsinainen SUPERSUNNUNTAI, kun tarjolla on Arsenal-Man Utd, Merseysiden derby, Madridin derby ja vielä Bayern-Dortmund! Tämän lisäksi olemme ottaneet seuraavan askeleen Bundesliigassa, jossa pääturnauksen takuupotti on nostettu €500 -> €1000 saakka! Tarjolla on ensimmäistä kertaa FanTeamin historiassa kaksi turnausta, joiden potti on vähintään 1000 euroa. Kasvu on aika ripeää, sillä reilu kuukausi sitten näiden liigojen pääturnaukset olivat lukemissa €250 ja €500.

Olemme myös julkaisseet viime viikkojen tapaan fantasyfutis-pelivihjeitä Bundesliigaan blogissamme: Bundesliiga otteluviikko 8 fantasyfutis pelivihjeet.
Tässä artikkelissa keskitytään muihin kuin Bayernin ja Dortmundin pelaajiin, jotka eivät ole Bundesliigaa vähemmän seuraaville niin tuttuja.

Jos et ole vielä kokeillut uutta ja mahtavaa tapaa pelata fantasyfutista, niin liity mukaan tästä linkistä! FanTeam jakaa viikottain ulos vähintään 10 000 euroa palkintoja, ja turnauksia on auki lähes jokaisena päivänä! Nyt voit vihdoin muutaa futistietämyksesi rahaksi, ja saat samalla mitä parasta jännitystä otteluiden seuraamiseen.

Kaikki FantasyFutis-pelistä löydät sivuiltamme omasta osiosta -> FantasyFutis