EHT-vihjeet: Venäjä – Suomi | Sunnuntai 20.12. klo 14:30

NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Venäjän EHT-turnaus päättyy sunnuntai-iltapäivänä otteluun, jossa isäntämaa kohtaa Suomen. Tässä vetovihjeet matsiin!

Vihjeet: Venäjä – Suomi

Vaikka Suomella onkin jalkeilla kova joukkue, voidaan Venäjästä käyttää vähintäänkin samanlaista kuvausta. Suomi koki lauantaina 1-4-möyhennyksen Ruotsin toimittamana, ja Venäjä puolestaan kaatoi myöhemmin iltapäivällä Tshekin täysin samoin lukemin.

On vaikea nähdä, että leijonalauma kokisi Venäjän kivikovaa nippua vastaan sen luokan herätystä, että tuloksena olisi mikään muu kuin kotijoukkueen voitto.

Lapulle isketäänkin siis Venäjä -1,5, eli isäntien vähintään kahden maalin voitto. Jos hieman maltillisempaa kerrointa on hakusessa, Venäjän yli 2,5 maalia (1,45) kuulostaa myös hyvältä valinnalta.

Mainos alkaa

Ottelu Moskovan jääpalatsissa käynnistyy klo 14:30.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!