Vihjeet: PSG – Newcastle | 28.11. klo 22:00

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vihjeet tulevat tiistaina Mestarien liigasta, jossa PSG isännöi Newcastlea. Tsekkaa pelivalinta huippupeliin sekä perustelut sen taustalta.

PSG – Newcastle

Tilanne lohkossa on äärimmäisen tiukka, sillä kaikki neljä joukkuetta mahtuvat kolmen pisteen sisään ennen kahta viimeistä kierrosta. Illan otteluilla onkin valtaisa merkitys, sillä jatkopaikat voivat ratketa tänään tai sitten vastaavasti kaikki on auki ennen päätöskierrosta.

Newcastlen tilanne on se, että missään nimessä tappiota ei saa tulla. Tasapelikin on ongelmallinen, koska silloinkaan jatkopaikka ei ole omissa käsissä.

Haaste on kuitenkin valtava, sillä PSG on voittanut Ranskassa kuusi ottelua putkeen. Vaikka Newcastle kotikentällään nöyryytti PSG:tä, niin tilanne on täysin erilainen Pariisissa. Tämä on nähty Newcastlen vieraspeleissä jo Mestarien liigassa, jossa maalitili on edelleen avaamatta.

Kotietu ja materiaalietu menevät PSG:lle, joten sen johdosta lähdetään hakemaan lapulle kotivoittoa. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi tästä 1.72, joten se maistuu tiistain pelivalinnaksi.