Vihjeet: Manchester City – Liverpool | 25.11. klo 14:30

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Lauantain vihjeet tulevat Valioliigan huippuottelusta, jossa Manchester City isännöi Liverpoolia. Tässä pelivalinta perusteluineen.

Manchester City – Liverpool

Etihadilla pelataan valtaisan tärkeä peli, sillä joukkueilla on sarjan kärjessä eroa vain yksi piste. Man City ei ole tällä kaudella menettänyt pistettäkään kotikentällä, kun taas Liverpoolilla on pelattuna vieraissa kolme tasapeliä. Isäntien onneksi Erling Haaland pitäisi olla pelikunnossa, joten on se on äärimmäisen tärkeä asia.

Odotuksissa on todella tasainen ottelu, sillä kummankin hyökkäysvoima on valtava. Maaleja tullaan varmasti näkemään, mutta voiton suhteen vaakakuppi kääntyy kotiedun turvin Citylle. Pep Guardiolan miehistö pystyy luomaan pelistä toiseen ison kasan maalipaikkoja, mutta nyt huomio on varmasti myös puolustuksessa, sillä 4-4-tasapeli Chelseaa vastaan tuskin miellytti ketään.

Esimerkiksi Coolbetilla saa Cityn voitosta kertoimeksi 1.82, joka kelpaa lapulle lauantaina.