Vihjeet Eurooppa-liigaan: Man United – Barcelona | 23.2. klo 22:00

MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vihjeet Eurooppa-liigaan tulevat torstai-illan huippukamppailusta, jossa kohtaavat Manchester United ja Barcelona.

Manchester United – Barcelona

Joukkueiden ensimmäinen osaottelu Camp Noulla päättyi lukemiin 2-2. Näin ollen etu jatkopaikan suhteen on Manchester Unitedilla, mutta se on aivan hienoinen ainoastaan. Barcelonan kannalta suurimmat kysymysmerkit liitttyvät keskikenttään, sillä Pedri on loukkaantunut ja Gavi on pelikiellon vuoksi sivussa torstain ottelusta.

Manchester United on hävinnyt edellisen kerran kotikentällään syyskuun alussa, joten Old Trafford on ollut todella ikävä paikka vierailijoille. Kotijoukkueen kannalta huippuvireinen Marcus Rashford on vieläpä sellainen uhka joka hetki, että vastustajat eivät ole toistaiseksi keksineet ratkaisua britin pysäyttämiseen.

Nämä tiedot huomioiden lähdetään rakentamaan päivän lappua isäntien kautta. Laitetaankin lapulle Man Unitedin voittoa, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 2.25.