Vihjeet: Galatasaray – Manchester United | 29.11. klo 19:55

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vihjeet tulevat Mestarien liigan illan kierrokselta, jossa Manchester United on todella tiukassa paikassa Turkin hornankattilassa.

Galatasaray – Manchester United

ManU:n Mestarien liiga on sujunut surkeasti, joten keskiviikkona on käytännössä pakko voittaa. Helppoa se ei tule olemaan, koska Turkissa tulee olemaan fanaattinen tunnelma. Myös Galatasaray taistelee tiukasti jatkopaikoista ja voitolla se voisi jo varmistaakin sen. Tasapelikin kelpaa varmasti hyvin isännille, koska viimeisellä kierroksella se kohtaa FC Kööpenhaminan.

Manchester Unitedin pelit ovat sujuneet tuloksellisesti hyvin, joten itseluottamus on varmasti jo melko korkealla tasolla. Materiaalinsa puolesta vierasjoukkue on tietysti vahvempi, mutta kuinka paljon kotietu painaa vaakakupissa. Täällä sille ei liialti anneta kuitenkaan painoarvoa, joten haetaan lapulle ManU:n DNB-voitto. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa tästä kertoimeksi 1.85.