UCL-vihjeet: AC Milan – Newcastle | 19.9. klo 19:45

HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Mestarien liiga pyörähtää vauhtiin tiistaina, joten edessä on jälleen todellisia huippuotteluita myös arkisin. Tässä vetovihjeet AC Milan – Newcastle -peliin.

Voita matka Manchesterin derbyyn Man United – Man City!

AC Milan – Newcastle

AC Milanin kenraaliharjoitus Mestarien liigaan oli umpisurkea, sillä joukkue hävisi Milanon paikallispelin numeroin 5-1. Sen sijaan Newcastlen viikonloppu sujui voitokkaasti, kun joukkue kaatoi Brentfordin lukemin 1-0.

Materiaalinsa puolesta vierasjoukkue on hieman vahvempi, mutta kokemus europeleistä sataa Milanin laariin. Joukkueet pelaavat todellisessa kuolemanlohkossa, joten siltä osin tälläkin ottelulla on jo hirmuinen merkitys. Jos Newcastlen koneisto saa potentiaalinsa irti, niin se voi hyvinkin voittaa Milanossa pelattavan taiston.

Kuitenkin hieman kysymysmerkkejä on ilmassa, sillä onhan Mestarien liigan peleissä aina oma maagisuutensa. Laitetaankin X-varmistus kylkeen, sillä esimerkiksi Coolbetilla X2 antaa kertoimeksi 1.51.