Vieraiden juhlaa luvassa: New York Rangersia lapulle!

Vedonlyöntivihjeet illan NHL -otteluun

Nashville Predators – New York Rangers

Suomen aikaa kello 22:00 tippuu kiekko jäähän Bridgestone Arenalla. Luvassa kaikin puolin mielenkiintoinen kamppailu. Preds saa vastaansa edellisessä pelissään Bruinsin kaataneen New York Rangersin. Pekka Rinteen paluu loukkaantumisen jälkeen Predators maalille ei sujunut odotusten mukaan. Ducks ylikäveli petolauman 2-5 ja Rinteelle siunaantui ottelussa vain 21 torjuntaa. Aloittavat maalivahdit ottelussa lienevät Rinne Nashvillen maalilla ja Cameron Talbot Rangers maalinsuulla.

Ottelusta odotetaan kaikin puolin tasaista. Rangers porskuttaa kolmen puhtaan voiton putkessa, kun taas kotijoukkueella peli on ollut viimeisissä otteluissa aiempaa tahmeampaa. Joukkueiden keskinäiset ottelut ovat tällä kaudella olleet vierasjoukkueiden juhlaa ja siihen ei mitä luultavimmin tule tänäänkään muutosta. Talbot astui valtaviin saappaisiin Kuningas Henrikin loukkaannuttua, mutta voitto Bostonista ruokki varmasti itseluottamusta entisestään. Nash on huippuvireessä ja Rangers on päivän verran levänneempi kun kamppailuun lähdetään. Me painamme siis vieraita lapulle kertoimella 3,05. Lisäksi jotta saadaan hieman lisää jännitystä harmaaseen lauantai iltaan napataan Nashin maali kertoimella 2,55 takataskuun. Yksinkertaista!

Popparit mikroon ja pysykää #pelipaikoilla, kun ottelu polkaistaan käyntiin! Lisää Veikkausvihjeiden betsejä pääset lukemaan meidän Facebook ja Twitter tileiltämme. Ottakaahan siis seurantaan.

-Veikkausvihjeet-