Video: Zlatan ei hermoillut – signeerasi kentälletunkeutujan paidan ennen järjestysmiesten tuloa

Zlatan Ibrahimovic nimmari MLS - pallomeri.net

Zlatan Ibrahimovic on ollut jalkapallon näkökulmasta hurjassa vedossa MLS:n alkukaudella – ja perjantaina hän näytti myös sitä toista puoltaan.

Ibrahimovicin edustama LA Galaxy oli matkannut Vancouver Whitecapsin vieraaksi. Kesken ottelun kentälle rynnisti fani Ruotsin maajoukkuepaita yllään.

Zlatan ei tästä hätkähtänyt vaan hän päätti tyynesti suostua kentälletunkeutujan pyyntöön ja kirjoitti nimikirjoituksensa tämän paitaan ennen kuin järjestysmiehet ennättivät paikalle ja veivät häirikön parempaan talteen.

Mainos alkaa

Fanin tempauksesta voidaan olla montaa mieltä, ja hän tulee varmasti saamaan rangaistuksensa, mutta vancouverilaisyleisö osoitti kantansa laulamalla kovaäänisesti ”Let him go!” kun miestä talutettiin pois kentältä.

Ja saihan hän myös Zlatanin nimikirjoituksen, jonka tarinaa on vuosien kuluttua varmasti melko hulvatonta kertoa.

Itse ottelun vei nimiinsä LA Galaxy, joka haki vieraspisteet lukemin 0-2. Ibrahimovic oli mukana joukkueensa molemmissa maaleissa syöttämällä ensimmäisen ja viimeistelemällä itse jälkimmäisen. Ruotsalainen on hurjastellut tämän kauden kolmessa pelaamassaan MLS-ottelussa neljä maalia.

Perjantaisessa matsissa nähtiin myös melko koomista suorittamista, kun Vancouverin Ali Adnan tupeksi totaalisesti panenka-rankkarinsa kanssa.

Zlatan ei turhia hötkyillyt yli-innokkaan fanin kanssa:

Zlatanin maali Vancouverin verkkoon:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen MLS:n YouTube-kanavalta.


Pelaajat:
Joukkueet: ,