Video: Tyson Fury palaa kehään viikonloppuna – löi punnitustilaisuuden täysin leikiksi

Tyson Fury

Edellisen kerran vuonna 2015 nyrkkeillyt Tyson Fury palaa kehään viikonloppuna, kun mies kohtaa Manchesterissa Albanian Sefer Seferin.

Fury oli marraskuussa 2015 uransa huipulla, kun jätti kaatoi Vladimir Klitshkon IBF-, WBA- ja WBO-liittojen mestaruusottelussa. Tämän jälkeen erilaiset kohut ja terveysongelmat ovat vaivanneet Furya, jonka uran luultiin jo olevan ohi.

Uransa kaikki 25 ottelua voittanut nyrkkeilijä on laittanut itseään jälleen kuntoon ja nyt edessä on pitkästä aikaa paluu kehään. Odotetun kamppailun punnitustilaisuus oli ohjelmassa perjantaina eikä huumorilta vältytty.

Mainos alkaa

Fury ja Seferin löivät homman jopa täysin leikiksi, sillä ensiksi kaksikko vitsaili useaan otteeseen hirmuisesta kokoerosta. Leikki kruunautui siihen, kun Fury kaappasi vastustajansa syliin.

Lauantaina ilo loppuu kuitenkin lyhyeen, kun kaksikko lyödään samaan kehään. Seferinillä riittääkin tekemistä, sillä Fury on pituudensa lisäksi myös 30 kiloa albanialaista painavampi. Tosin Fury joutuu varmasti koville, mikäli mies ei saa ottelua pakettiin ensimmäisten erien aikana, sillä britti on vielä kaukana huippukunnosta.

Tyson Fury löi leikiksi punnitustilaisuudessa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!