Video: TPS:n hylätty maali aiheutti keskustelua – ”Ehkä oli sählyn tilannehuone tällä kertaa”

Video: TPS:n hylätty maali aiheutti keskustelua – ”Ehkä oli sählyn tilannehuone tällä kertaa”

HPK:n ja TPS:n välinen ottelusarja on tarjonnut vauhtia ja vaarallisia tilanteita eikä keskustelulta ole vältytty. Lauantai ei tuonut muutosta asiaan.

Heti avauserässä nähtiin suurta porua vierasjoukkueen leirissä aiheuttanut tilanne, kun Kaapo Kakon iskemä maali hylättiin HPK:n tekemän haaston jälkeen. Tuomaristo katsoi Oula Palveen häirinneen HPK-vahti Emil Larmin torjuntatyöskentelyä.

Turkulaisten leirissä tilannetta ei hyväksytty, vaan keskustelu jatkoi vielä ottelun jälkeenkin. Varsinkin maalin tehnyt Kakko oli täysin eri linjoilla tuomariston kanssa.

– Hieno playoff-maali, mitä näissä peleissä vaaditaan, niin otetaan pois. Ehkä oli sählyn tilannehuone tällä kertaa, superlupaus Kaapo Kakko totesi turkulaisseuran Twitter-tilillä julkaistussa haastattelussa.

HPK oli lopulta värikkäiden vaiheiden jälkeen ottelussa vahvempi numeroin 5-3. Tämä tarkoittaa sitä, että hämeenlinnalaiset ovat ottelusarjassa jo 2-0-johdossa. Seuraava ottelu on ohjelmassa maanantaina Turussa, jolloin Tepsillä ei ole enää todellakaan varaa hävitä.

Katso myös: Video: Ismo Lehkoselle sattui uskomattoman nolo moka suorassa lähetyksessä – ”Onks toi p*rkele noin persaukista toimintaa”

TPS:n maali hylättiin HPK:n haaston jälkeen

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Telian Instagramista!

Jaa tämä:

Joukkueet: ,

Aiheeseen liittyvät julkaisut