Video: Superpesiksen karsinnoissa nähtiin nolo filmaus – poiki kaksi pelikieltoa

Superpesiksen

Superpesiksen karsinnoissa nähtiin paljon keskustelua herättänyt tilanne, kun Jyväskylän Lohen lukkari Heikki Rantanen ja Kankanpään Mailan Arttu Vilander törmäsivät.

Lohen ja KaMan toisen karsintaottelun puhuttavimmaksi tilanteeksi nousi, kun vierasjoukkueen Arttu Vilander lähti tuulettamaan isäntien lukkarin naaman eteen. Pallon perään lähtenyt Rantanen ”törmäsi” Vilanderiin, joka kaatui teatraalisesti kentän pintaan.

Rantaselle nostettiin keltainen kortti tilanteesta ja varoituspisteiden täyttymisen myötä luvassa on yhden ottelun pelikielto. Jyväskylän Lohi valitti pelikiellosta, mutta päätös ei muuttunut, sillä tuomareiden ei katsottu tehneen selvästi virheellistä päätöstä.

Mainos alkaa

Kurinpitopäällikkö Kimmo Suominen määräsi kuitenkin myös Vilanderille yhden ottelun pelikiellon, sillä miehen todettiin syyllistyneen filmaamiseen.

– Niin sanottu filmaaminen ei kuulu joukkueurheiluun eikä etenkään pesäpallossa pelin henkeen ja luonteeseen. Filmaaminen on ei-toivottua ja epäurheilijamaista käyttäytymistä. Videoklipistä ja tuomarien kertomasta on selvästi todettavissa Vilanderin kaatumisen olleen filmaus, kurinpitopäällikkö Kimmo Suominen toteaa tiedotteessa.

Tsekkaa myös: Video: Täysin älytön tiikerisyöksy – Kirittärien Eeva Mäki-Maukola nappasi maagisen kopin

Superpesiksen karsinnoissa nähtiin kuohuttanut ”törmäys”

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!