Video: Steven Stamkos iski kolme upeaa osumaa – teki seurahistoriaa

Steven Stamkos hattutemppu Tampa Bay Lightning - Pallomeri.net

Tampa Bay Lightningin kapteeni Steven Stamkos oli hurjalla pelipäällä maanantain NHL-kierroksella, kun vieraaksi Floridaan oli saapunut New York Rangers.

Stamkos paineli Rangers-vahti Henrik Lundqvistin selän taakse kolme osumaa, joista jokainen oli komea one-timer-suoritus. Varsinkin kanadalaishyökkääjän toinen osumaa oli upeaa katseltavaa, kun hän onnistui todella vaikeasta asennosta lähettämään tulisen laukauksen verkon perukoille.

Kyseisellä osumalla Stamkosista tuli samalla kolmas Tampa Bayn pelaaja, joka on onnistunut rikkomaan 700 tehopisteen rajan. Aiemmin tähän temppuun olivat pystyneet Martin St. Louis (953 pistettä) ja Vincent Lecavalier (874).

Lisäksi Stamkosista tuli ensimmäinen vuonna 2008 varatuista pelaajista, joka rikkoo 700 tehopisteen rajan. Saman vuoden varattuja ovat muiden muasssa puolustajat Erik Karlsson, Alex Pietrangelo sekä Drew Doughty. Kärkivaratuista hyökkääjistä oikeastaan kukaan ei ole “täyttänyt odotuksia” Stamkosia lukuunottamatta. Stamkos oli vuonna 2008 koko draftin ykkösenä huudettu pelaaja.

Rangersia vastaan syntynyt hattutemppu oli kanadalaiselle NHL-uran yhdeksäs, mutta ensimmäinen yli neljään vuoteen.

Lightning voitti ottelun lopulta 6-3. Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n nettisivuilta.

Steven Stamkos tykitti hatullisen:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.

Kaikki NHL-matsit suorana lähetyksenä välittävät Viasat sekä Viaplay.


Pelaajat:
Joukkueet: ,