Video: Saksa romahti Hollantia vastaan lopussa – se kävi Ranskalle kalliiksi

Saksa Hollanti Nations League - Pallomeri.net

“Pelataan 90 minuuttia ja lopulta Saksa voittaa”. Näin saattoi olla ennen, mutta tämä vuosi on sujunut Saksan futikselta umpisurkeasti – ja sama trendi sai jatkoa maanantaina UEFA Nations Leaguessa.

Saksa hallitsi Gelsenkirchenissä Hollantia vastaan pelatun ottelun alkua ja se siirtyikin jo 9. peliminuutilla johtoon Leipzig-hyökkääjä Timo Wernerin osumalla. Reilut 10 minuuttia myöhemmin Leroy Sane lisäsi isäntien johdon jo kahteen, ja näissä numeroissa edettiin aivan viime minuuteille saakka.

“Pelataan lähes 90 minuuttia ja Saksa romahtaa”

Matsia oli takana 85 minuuttia, kun Quincy Promes sijoitti Hollannin 1-2-kavennusmaalin, ja juuri kun 90 minuuttia täyttyi, Virgil Van Dijk ohjasi maalinedustalta 2-2-tasoitusmaalin.

Ranskassa ottelun loppuhetkiä katseltiin varmasti kauhulla, sillä Hollanti nousi tasapelillä Ranskan ohi lohkovoittajaksi ja täten myös Nations Leaguen neljän maan lopputurnaukseen. Muut maat ensi kesänä pelattavassa lopputurnauksessa ovat Sveitsi, Portugali ja Englanti.

Saksan kohtaloksi jäi sijoittua lohkojumboksi, mikä tarkoittaa myös putoamista Kansojen liigan B-divisioonaan.

Saksan ja Hollannin välisen ottelun todellinen erikoisuus nähtiin kuitenkin vasta päätösvihellyksen jälkeen, sillä tasoitusosumasta vastannut Van Dijk pääsi ottamaan roolia kentällä itkevän päätuomarin lohduttamisessa.

Hollannin tasoitusmaali Saksaa vastaan:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.


Joukkueet: ,