Video: Robert Bortuzzo sai 4 ottelun pelikiellon älyvapaasta sikailusta – Arvidsson sivussa 4-6 viikkoa

Robert Bortuzzo pelikielto arvidsson - pallomeri.net

St. Louis Bluesin puolustaja Robert Bortuzzo on tuomittu neljän ottelun pelikieltoon Nashville Predatorsia vastaan pelatun ottelun tapahtumista.

Pelikieltoon johtanut tilanne nähtiin ottelun avauserässä, kun Bortuzzo jyräsi äkkiarvaamatta ruotsalaishyökkääjä Viktor Arvidssonin poikittaisella mailalla päin maalikehikkoa.

Ruotsalainen jäi jään pintaan kivuliaan oloisena, mutta Bortuzzo ei ollut telomisensa kanssa vielä valmis vaan hän päätti painaa vielä toisen poikittaisen mailan Arvidssonin selkään.

Mainos alkaa:

Predatorsin puolelta tiedotettiin sunnuntaina, että Arvidsson loukkaantui tilanteessa niin pahasti, että joutuu olemaan peleistä sivussa 4-6 viikkoa. Bortuzzolle NHL puolestaan mätkäisi neljän ottelun pelikiellon, mikä tarkoittaa sitä, että hän on askissa taas viikon kuluttua.

Bortuzzolla on jo aiempaa pelikielto-historiaa, joten se yhdistettynä tuoreen teon törkeyteen – ja myös seuraamuksiin – onkin ehtinyt aiheuttaa jo ihmetystä sen puolesta, että tämänkertainen pelikielto oli vain neljä ottelua.

Robert Bortuzzo teloi Viktor Arvidssonin sairastuvalle:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.

Tsekkaa myös: Video: Sebastian Aho iski ovelasti – toimitti kiekon maalille ja löi sen itse sisään


Pelaajat:
Joukkueet: ,