Video: Ranskan liigassa nähtiin älytön aivopieru – painiheitto päätti vastustajan kauden

Ranskan liigassa aivopieru

Ranskan liigassa pudotuspelit ovat jo täyttä häkää käynnissä. Puolivälierissä toisistaan mittaa ottavat Bordeaux sekä Amiens.

Ottelusarjan neljännessä osassa keskiviikkona nähtiin melkoinen temppu, josta vastasi Amiensin kanadalais-yhdysvaltalainen hyökkääjä Holden Anderson.

Peli oli jo ohi ja Amiens oli 4-3-voitolla tasoittanut ottelusarjan tilanteeseen 2-2. Jäällä oli kuitenkin käynnissä vielä pienimuotoinen torikokous, jonka aikana Andersonilla kilahti totaalisesti. Hän nimittäin heitti todella häijyllä tavalla – täysin yllättäen ja vieläpä jalkaansa avuksi käyttäen – Bordeaux’n Julien Desrosiersin jään pintaan.

Desrosiers menetti tajuntansa ja kärsi aivotärähdyksen, minkä lisäksi hän sai myös olkapäävamman. Bordeaux ilmoittikin, että 38-vuotiaan kausi on paketissa.

Amiens puolestaan hyllytti Andersonin omatoimisesti pelihommista jo ennen kuin Ranskan liigan virallista kurinpitopäätöstä on edes tullut.

Painimaisia otteita Ranskan liigassa:

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/nicolascriqui/videos/10156979905328744/” width=”550″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.