Video: Nick Kyrgios suoritti maailman koomisimman vessatauon – kävi vain hajottamassa mailoja käytävässä

Nick Kyrgios ATP Cincinnati

Nick Kyrgios pelasi pari viikkoa sitten Washingtonin ATP-turnauksessa mahtavaa tennistä ja juhlikin lopulta täysin ansaitusti koko kisan voittoa.

Aussipelurihan on tullut tunnetuksi siitä, että hänen henkinen puolensa – tai tarkemmin sanottuna temperamenttinsa – ottaa turhan usein vallan ja peli menee sen takia täysin sekaisin.

Washingtonin suoritusten jälkeen moni kuitenkin uskoi, että nyt Kyrgios on ottanut sen viimeisen harppauksen “aikuisuuteen” ja 24-vuotias peluri olisi jättänyt sekoilut sikseen.

Keskiviikkona Kyrgios kuitenkin näytti, että hän on jälleen täysin oma itsensä pelatessaan Cincinnatin Masters-turnauksessa venäläistä Karen Khachanovia vastaan.

Vessatauolle “paineita purkamaan”

Australialainen ei ollut tyytyväinen omaan peliinsä ja hän lähti yhtäkkiä ilman lupaa pois kentältä mukanaan kaksi mailaa, sanoen pitävänsä vessatauon. Tämä vessatauko tarkoitti kuitenkin vain sitä, että Kyrgios meni areenan käytävälle, paloitteli mukanaan olleet mailat ja palasi sen jälkeen takaisin kentälle.

Takaisin tultuaan Kyrgios alkoi vielä tyynen rauhallisesti laittamaan uuteen mailaan grippiä. Ottelun tuomari Fergus Murphy ei ollut miehen temppuilusta lainkaan mielissään, mihin Kyrgios totesi, että hänen puolestaan Khachanov voi jo aloittaa syöttövuoronsa, vaikka hän ei olekaan vastaanottamassa.

Kyrgios hävisi ottelun erin 1-2 ja matsin jälkeen hän haukkui Murphya “v*tun pelleksi”. Lisäksi mieheltä nähtiin todella lapsellinen ja iljettävä teko, kun hän sanojensa perään sylkäisi kohti tuomaria.

Cincinnatin turnausta suorana lähetyksenä pääset seuraamaan C Moren välittämänä!

Nick Kyrgios piti vessatauon:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.


Pelaajat: