Video: Neymar esitteli jälleen hirveän filmin – selvisi ilman varoitusta

Copa America Neymar Brasilia MM-kisat / Pallomeri.net

Brasilian tähtipelaaja Neymar on noussut MM-kisoissa otsikoihin sukelteluistaan ja yksi sellainen nähtiin jälleen perjantaina Belgiaa vastaan.

Brasilian ja Belgian välisestä ottelusta ei tapahtumia puuttunut, sillä Belgia eteni avausjaksolla 2-0-johtoon, kun ensiksi Fernandinho ohjasi pallon omiin. Toisen maalin iski Kevin De Bruyne, joka laukoi upeasti pallon takanurkkaan.

Toisella jaksolla kotijoukkueen leirissä otettiin kaikki keinot käyttöön, sillä varsinkin Neymarin jalat lähtivät alta aivan liian helposti. Noloin temppu nähtiin 54. minuutilla, kun rangaistusalueen sisälle ajanut brassitähti kaatui nurmen pintaan ilman mitään kontaktia. Erotuomari ei onneksi mennyt tähän lankaan, vaan peli sai jatkua. Tosin joku olisi voinut antaa myös sukeltamisesta keltaisen Neymarille eikä se olisi ollut alkuunkaan vääryys.

Mainos alkaa

Neymarin ja Brasilian MM-kisat päättyivät perjantaina hirmuiseen pettymykseen, kun Belgia nappasi välieräpaikan 2-1-voitolla. Belgian ottelut jatkuvat ensi viikolla, kun joukkue taistelee finaalipaikasta yhdessä Ranskan kanssa.

Neymar esitteli hävyttömän sukelluksen

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!