Video: Minnesota-veskari luuli jäähyn olevan tulossa – lähti vaihtoaitioon

Video: Minnesota-veskari luuli jäähyn olevan tulossa – lähti vaihtoaitioon

Florida Panthersin ja Minnesota Wildin välinen ottelu tarjosi perjantain NHL-kierroksella melko erikoislaatuisen – ja ennen kaikkea hämmentävän – tilanteen.

Toinen erä oli sen jälkimmäisellä puoliskolla, kun Panthers-puolustaja Aaron Ekblad huitaisi Wild-hyökkääjä Matt Readia mailallaan naamaan. Kaikki luulivat, että tulossa olisi jäähy korkeasta mailasta.

Näin luuli myös vieraiden maalivahti Alex Stalock, joka spurttasi kohti vaihtoaitiota. Luulo ei kuitenkaan ollut tiedon väärti, sillä kummallakaan päätuomarilla ei ollut kättä pystyssä.

Panthers pääsikin kiekon kanssa Wildin alueelle saakka, mutta tässä kohtaa hämmennys otti ilmeisesti niin suuren vallan myös toisesta päätuomarista, että hän päätyi viheltämään pelin poikki.

Stalock oli kuitenkin tässä kohtaa jo kiitänyt takaisin suunnilleen sinne, missä hänen kuuluikin olla, joten totaaliselta farssilta olisi mitä todennäköisimmin vältytty ilman vihellystäkin.

Illan todellinen sankari oli kotijoukkueen kapteeni Aleksander Barkov, joka hurjasteli lukemiin 6-2 päättyneessä ottelussa peräti 5 syöttöpistettä.

Tsekkaa myös: Video: Aleksander Barkov mätti tehot 0+5 – teki samalla seurahistoriaa

Minnesota-veska Alex Stalock suhaili vaihtoaitioon ”kesken pelin”:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut