Video: Mikko Rantanen tehtaili huikean osuman LA Kingsiä vastaan

Mikko Rantanen Colorado Avalanche - Pallomeri.net

Mikko Rantanen vietti kahden osuman iltaa, kun Colorado Avalanche murjoi lauantain NHL-kierroksella LA Kingsin jäänrakoon lukemin 7-1.

Ensimmäiselle erätauolle mentiin maltillisissa 1-0-lukemissa, mutta toisessa erässä alkoi tapahtua, kun kotijoukkue mätti peräti kuusi osumaa.

Rantanen vastasi joukkueensa ylivoimalla syntyneestä 4-0-maalista komealla rannelaukauksella b-pisteeltä. Suomalaishyökkääjä osui erän lopulla vielä toistamiseen – ja tällä kertaa kyse olikin sitten todella komeasta yksilösuorituksesta, kun TPS-kasvatti ryöväsi kiekon Kings-puolustukselta ja viimeisteli lopulta harhautusten jälkeen rystyltä.

Vaikka ottelu sujuikin kotijoukkueelta upeasti, Avalanche-fanit saivat ylimääräisiä sydämentykytyksiä, sillä Rantasta ei nähty jäällä enää kolmannessa erässä. Joukkueen puolelta kuitenkin tiedotettiin, että suomalaisnuorukaista pidettiin pois kehistä vain varotoimenpiteenä, joten mistään sen vakavammasta tuskin on kyse.

Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n nettisivuilta.

“Rane” on mättänyt 48 otteluun tehot 23+50=73, millä heltiää tällä hetkellä pistepörssin kolmossija. Kärkipaikkaa hallussaan pitävään Nikita Kucheroviin on eroa 5 pistettä.

Mikko Rantanen osui kahdesti Kingsiä vastaan:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.

Lue myös: Kaleva: Kärpät tekemässä jättihankintaa – Jussi Jokinen erittäin lähellä sopimusta


Pelaajat:
Joukkueet: ,