Video: Michy Batshuayi esitteli MM-kisojen noloimman tuuletuksen – potkaisi itseään pallolla päähän

Michy Batshuayi Belgia / MM-kisat / Pallomeri.net

Belgian hyökkääjä Michy Batshuayi ei juurikaan nolommin olisi voinut tuuletella maansa osumaa torstaina, sillä mies painoi itseään pallolla suoraan päähän.

Englannin ja Belgian välisen ottelun ympärillä kävi kauhea keskustelu jo pari päivää ennen ottelua, sillä tiedossa oli, että ottelun häviäjä sai suotuisammat lähtäkohdat jatkopeleihin. Jopa tahallisen häviämisen mahdollisuutta nosteltiin ilmoille.

Molemmat joukkueet lähtivätkin kamppailuun täysin kakkosmiehistöillä, sillä avainpelaajia lepuuteltiin tässä täysin merkityksettömässä ottelussa. Vaikka mistään klassikko-ottelusta ei päästykään nauttimaan, niin ei homma sentään täydellisesti lässähtänytkään.

Mainos alkaa

Kahden huippujoukkueen kohtaaminen tarjosi lopulta yhden maalin, kun Adnan Januzaj onnistui upealla laukauksella ohittamaan Englannin Jordan Pickfordin.

Tämän jälkeen nähtiin otsikot varastanut tilanne, kun Michy Batshuayi otti pallon tuuletellakseen osumaa. Belgialaishyökkääjä tarkoitus oli potkaista pallo käsistä takaisin maaliverkkoihin, mutta homma meni täydellisesti pieleen. Nimittäin Batshuayi latasi pallon suoraan tolppaan, josta se kimposi puolestaan suoraan miestä omaan kupoliin.

Michy Batshuayi ja täydellisesti epäonnistunut tuuletus

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!