Video: Max Comtois filmasi – venäläishyökkääjä ei säästellyt sanojaan haastattelussa: “Neymar on varmasti hänen kaverinsa”

Max Comtois Klim Kostin U20 - Pallomeri.net

Kanadan kapteeni Max Comtois meni niin sanotusti venäläisten ihon alle U20 MM-kisojen alkusarjan päätösottelussa Kanadan ja Venäjän välillä.

C-kirjaimia rinnuksissaan kantavat Comtois ja Klim Kostin ottivat yhteen useampaan otteeseen avauserässä, ja erän puolivälin jälkeen nähdystä tilanteesta molemmat lähtivät istumaan kahden minuutin rangaistusta; Kostin poikittaisesta mailasta ja Comtois filmaamisesta.

Venäläiskapteeni ei säästellyt sanojaan, kun nuorukaiselta kysyttiin ensimmäisellä erätauolla kommentteja Comtoisin toiminnasta.

– Hän työskenteli edellisessä elämässään sirkuksessa – ettekö tienneet sitä? Ehkä hän katsoi jalkapallon MM-kisoja ja Neymar on hänen paras kaverinsa, Kostin tykitti TSN:n haastattelussa.

Venäjä vei ottelun lopulta lukemin 2-1, minkä turvin se myös nappasi lohkovoiton ennen Kanadaa. Puolivälierässä Venäjä saa vastaansa Slovakian ja Kanada puolestaan Suomen.

Max Comtois ja Klim Kostin eivät pidä toisistaan:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TSN:n Twitterissä.

[box type=’info’][display-posts title=”Kuumimmat juuri nyt!” display-posts wrapper=”div” ignore_sticky_posts=”true” posts_per_page=”5″ category=”nhl,liiga,khl”][/box]


Pelaajat: ,