Video: Lionel Messi yllätti toimittajan täysin voitto-ottelun jälkeen – ”Äiti, Messi piti sitä!”

Lionel Messi

Argentiinan supertähti Lionel Messi laittoi voitokkaan Nigeria-ottelun jälkeen toimittajan täysin sanattomaksi yllätyksellään.

Argentiinan matka jalkapallon MM-kisoissa on ollut vähintäänkin värikäs, sillä tapahtumia on riittänyt niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Maajoukkueen ympärillä on riittänyt negatiivista keskustelua, mutta paljastuu taustalta myös positiivisia tarinoita.

Yksi niistä sai alkunsa jo Islanti-ottelun jälkeen, missä Argentiina jäi 1-1-tasuriin Messin mokattua rankkarin. Ottelun jälkeisessä haastattelussa toimittaja luopui äidiltään saamasta onnenamuletista ja antoi sen ”kirpulle”, jotta se toisi onnea tuleviin peleihin.

Mainos alkaa

– Äitini pyysi antamaan tämän sinulle. Äitini rakastaa enemmän sinua kuin minua. Jos haluat sen, niin annan sen sinulle, toimittaja sanoi Messille.

Argentiinalaistähti otti lahjan vastaan, mutta toimittaja tuskin osasi odottaa, millainen yllätys hänelle myöhemmin koittaisi. Nimittäin kaksikko tapasi uudestaan Nigeria-ottelun jälkeen, kun Argentiina oli Messin johdolla edennyt lohkovaiheesta jatkoon.

Espanjakielinen toimittaja oli utelias onnenamuletin kohtalosta ja mies päätti kysyä Messiltä asiasta.

– En tiedä, muistatko minua, mutta annoin sinulle äitini nauhan, toimittaja sanoi.

Messi todellakin muisti miehen ja onnenamuletin, sillä tähti raotti sukkaansa ja nilkasta paljastui punainen onnenamuletti.

– Ei voi olla totta, toimittaja sai sanotuksi.

– Äiti, Messi piti sitä.

Tsekkaa myös: Video: Jorge Sampaoli kysyi Lionel Messiltä lupaa Agüeron vaihtamiseen

Lionel Messi yllätti toimittajan kesken haastattelun

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!