Video: Lionel Messi ampui häikäisevän vaparimaalin La Ligassa

Real Madrid Lionel Messi jalkapallon
Kuva: Getty Images

Barcelonan Lionel Messi osoitti jälleen kerran kykynsä upottaa vapaapotkuja sisään, kun mies osui Athletic Bilbaon verkkoon.

Messi kuluvaa kautta on leimannut kesän siirtosaaga, kun argentiinalaistähti olisi halunnut poistua seurasta. Vaikka Messi on suorittanut kelvollisesti, niin Barcelonan sekasorto on nostanut kerta toisensa jälkeen Messin tilanteen pinnalle.

Kohu vain yltyi aivan Athletic Bilbao -ottelun alla, kun El Mundo sai haltuunsa Messin vuonna 2017 tekemän jatkosopimuksen, joka on tuonut supertähdelle yli 500 miljoonaa euroa. Kun tähän yhdistetään lähes konkurssin partaalla oleva seura, niin kuhina Messin ja Barcelonan entisen seurajohdon ympärillä ei ole laantunut.

Messi ei ainakaan antanut tilanteen häiritä sunnuntaina, sillä sen verran upealla tavalla “kirppu” upotti vapaapotkun verkon perukoille.

Barcelona nappasi lopulta tiukkojen vaiheiden jälkeen 2-1-voiton ja nousi sarjataulukossa toiseksi. Kärjessä oleva Atletico Madrid on kuitenkin karannut ja mestaruus näyttää jo kohta olevan sinetöity.

Lionel Messi upotti huikean vaparin sisään

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: