Video: Kylian Mbappen olkapää taittui karmean näköisesti kaatuessa

Kylian Mbappe - Pallomeri.net

Ranskan tähtihyökkääjä Kylian Mbappen harjoitusottelu Uruguayta vastaan jäi loukkaantumisen takia noin puolen tunnin mittaiseksi tiistai-iltana.

Matsi oli 33. peliminuutilla, kun 19-vuotias Mbappe pääsi läpiajoon, mutta Uruguayn maalivahti Martin Silva tuli komeasti vastaan ja sai blokattua pallon väljemmille vesille. Mbappe lähti kuitenkin miesten törmäyksestä ilmalennolle, joka päättyi siihen, että alas tullessa hänen olkapäänsä taittui todella häijyn näköisesti.

Hän pääsi omin avuin ylös, mutta muutamaa minuuttia myöhemmin PSG:ssä leipänsä ansaitseva nuorukainen näytti vaihtopenkille olkapäätään pidellen, että haluaa pois kentältä.

Mainos alkaa:

Hyökkääjätoveri Olivier Giroud ei tainnut olla ihan tilanteen tasalla loukkaantumisen laadun suhteen, sillä kun Mbappe vielä ennen vaihtoon poistumistaan “lyyhistyi” hetkiseksi kentän pintaan, Giroud kävi antamassa tsemppitaputukset – ja nämä suuntautuivat tietenkin Mbappen oikeaan olkapäähän (video alla).

Giroud vastasi ottelun ainoasta maalista toisen jakson alussa ja Ranska vei voiton lukemin 1-0.

Mbappen loukkaantuminen on massiivinen takaisku PSG:lle, joka pelaa ensi viikolla elintärkeän Mestarien liigan ottelun Liverpoolia vastaan. Eikä tässä olleet suinkaan ainoat huonot uutiset, sillä myös Neymar loukkaantui harjoitusottelussa ja brassi joutui tulemaan vaihtoon nivusta pidellen jo viiden minuutin pelin jälkeen.

Kylian Mbappe loukkaantuu:

Hyväveli Olivier Giroud tsemppaa:

Tsekkaa myös: Video: Päätuomari puhkesi kyyneliin – Virgil van Dijk lohdutti miestä


Joukkueet: ,