Video: Kiekko kävi muikkuverkoissa – kukaan ei huomannut ja Columbuksen maali hyväksyttiin

Video: Kiekko kävi muikkuverkoissa – kukaan ei huomannut ja Columbuksen maali hyväksyttiin

Columbus Blue Jacketsin ja Boston Bruinsin välisessä ottelussa nähtiin erikoinen tilanne, kun muikkuverkoissa käynyt kiekko jäi tuomaristolta huomaamatta.

Ottelusarjan neljäs kohtaaminen oli avauserän puolivälissä, ja vierasjoukkue Bruins oli edennyt jo kahden maalin karkumatkalle.

Tuukka Rask torjui viivasta tulleen laukauksen ja kukaan ei hetkeen tiennyt, missä kiekko on. Äkisti se oli kuitenkin Bruinsin maalin läheisyydessä Oliver Björkstrandilla, joka yritti laukoa rystyltä, mutta kiekko ajautuikin Artemi Panarinille ja tämä löi pelivälineen Raskin vartioimaan maaliin.

Bostonin pelaajat alkoivat protestoida tilannetta – ja syykin selvisi varsin pian: Hidastuksista oli nähtävissä, että kiekko oli aiemmin Raskin torjunnan jälkeen käynyt päätyverkossa.

Kyseistä tilannetta ei kuitenkaan voi sääntöjen mukaan haastaa, ja kun kukaan tuomareista ei ollut nähnyt verkkokimmoketta, osuma hyväksyttiin.

Bruinsin kannalta tällä ”vääryydellä” ei lopulta kuitenkaan ollu merkitystä, sillä se voitti ottelun lopulta lukemin 1-4 ja tasoitti ottelusarjan voitot 2-2:een. Matsin tilastot voit kurkistaa NHL:n sivuilta.

39 kertaa torjunut Rask valittiin ottelun ykköstähdeksi.

Tsekkaa myös: Video: Mikko Rantaselta huikea alustus Colin Wilsonin osumaan

Kiekko käy muikkuverkoissa ja Columbus kaventaa sen jälkeen:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTube-kanavalla.

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut