Video: Kanadan yliopistomatsissa älytön joukkomylly – jopa valmentajille kakkua

Video: Kanadan yliopistomatsissa älytön joukkomylly – jopa valmentajille kakkua

Canadian University Hockey Leaguessa nähtiin viime viikonloppuna hurja joukkomylly, jonka seurauksena on nyt jaettu iso määrä pelikieltoja.

Peräti 15 pelaajaa sekä kaksi valmentajaa ovat saaneet 2-5 matsin kakkuja. Itse ottelun aikana rangaistuksia jaettiin 310 minuuttia ja suihkuun lensivät 13 pelaajaa sekä molemmat päävalmentajat. Lisäksi viiden pelaajan ja kolmen valmentajan toimia tutkitaan yhä, joten lisäpelikieltojakin saattaa olla luvassa.

St. Francis Xavier X-Menin ja Acadia Axemenin välinen ottelu oli kolmannessa erässä, kun tunteet kuumenivat keskialueella, minkä jälkeen tappelu laajeni niin, että siinä olivat mukana käytännössä molempien joukkueiden kaikki vaihdossa olleet jäsenetkin.

St. Francis Xavierin yliopisto julkaisi myöhemmin tiedotteen, jonka mukaan tappelu sai alkunsa siitä syystä, että heidän pelaajansa Sam Studnicka oli saanut osakseen halventavia kommentteja. Tiedotteessa sanottiin näiden kommenttien liittyneen toiseen henkilöön, joka oli joutunut kokemaan seksuaalista väkivaltaa.

Hurja joukkomylly Kanadan yliopistosarjassa:

Alla myös lähempää, vaihtoaitioiden takaa kuvattu video tilanteesta.

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen YouTubessa.

Tsekkaa myös:

Video: Mika Zibanejad sai miljardin taalan paikan jatkoajalla – Jaroslav Halak torjui yrityksen

Video: Mitch Marner alusti John Tavaresin osuman häikäisevällä tavalla

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut