Video: Jose-setä hääräsi jälleen – aiheutti härdellin UCL-matsin jälkeen

Jose Mourinho - Pallomeri.net

Jose Mourinhon luotsaama Manchester United kävi hakemassa Torinosta voiton, kun se kaatoi Mestarien liigan ottelussa Juventuksen 1-2.

Matsi oli kotijoukkueen hallintaa lähestulkoon läpi koko sen keston, ja tämä hallinta konkretisoitui myös tulostaululle reilun tunnin pelin jälkeen, kun Cristiano Ronaldo viimeisteli häikäisevän osuman.

Tämän jälkeen Juventuksella oli lukuisia huippupaikkoja, mutta 2-0-osumaa ei nähty.

ManU puolestaan osui. Ensin se nousi tasoihin 86. minuutilla, kun Juan Mata viimeisteli vapaapotkusta, ja muutamaa minuuttia myöhemmin vierailijat menivät johtoon osumalla, joka merkittiin lopulta Juven omaksi maaliksi.

Juventus ei onnistunut enää tasoittamaan ja pisteet lähtivät Manchesteriin. Ottelun jälkeen kentällä nähtiin kukkoileva ManU-luotsi, kun Jose Mourinho käveli nurmelle ja piti kättä korvallaan – kuin kuullakseen torinolaisyleisön reaktiot.

– Minua pilkattiin 90 minuuttia. Minun ei luultavasti olisi pitänyt toimia noin, mutta perhettäni loukattiin – mukaanlukien Inter-perheeni, Mourinho selitti tekosiaan.

Valmentaja saikin jo kentällä ollessaan “kimppuunsa” äkäisiä Juve-pelaajia Leonardo Bonucci etunenässä, mutta lopulta tilanne rauhottui ja Mourinho poistui kentältä.

Tsekkaa myös: Video: Täydellinen tuomarifarssi – Manchester Citylle tuomittiin käsittämätön pilkku

Jose oli oma itsensä:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Instagramissa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,