Video: Jose Mourinho elementissään Sky Sportsin studiossa – tässä parhaat palat

Jose Mourinho sky sports

Portugalilaisvalmentaja Jose Mourinho on tällä hetkellä työtön mies, joten Sky Sports keksi palkata hänet valioliigalähetystensä asiantuntijatiimiin.

Tulikasteensa uudessa pestissä Mourinho sai sunnuntaina, kun Manchester United isännöi Chelseaa. Ensimmäisen työpäivän perusteella portugalilaisen valinta kommentoimaan tapahtumia oli varsin onnistunut.

Lähetyksen alussa Mourinho kertoi olevansa tietyllä tapaa onneton, sillä hän on tottunut aloittamaan kautensa jonkin joukkueen valmentajana. Samalla hän kuitenkin myönsi, että on myös mielenkiintoista nähdä tämä puoli futiksesta – ja että ehkä se saa hänet ymmärtämään kommentaattorien ja toimittajien työtä paremmin.

Mainos alkaa

Mourinholta kysyttiin heti lähetyksen alkuun, monellako joukkueella hänen mielestään on tällä kaudella realistiset mahdollisuudet Valioliigan mestaruuteen.

-Neljällä. Man Cityllä, Tottenhamilla, Liverpoolilla – sekä Man Cityn B-joukkueella, Mourinho totesi saaden muut studion jäsenet repeämään nauruun.

Tämän vastauksensa hän kuitenkin perusteli jopa varsin loogisella tavalla, sillä niin kovan luokan miehiä istui penkillä, kun Manchester City kävi hakemassa West Hamista murskaavan 5-0-voiton kauden avauksessa.

Jose Mourinho – parhaat palat sunnuntailta:

(Video alkaa kohdasta, jossa Mourinholta kysytään mahdollisista mestarikandidaateista.)

Mourinho on ollut sivussa valmennushommista viime joulukuusta, jolloin hän sai potkut Manchester Unitedista. Heinäkuussa Sky Sports uutisoi, että portugalilainen olisi kieltäytynyt Kiinasta tulleesta tarjouksesta, joka olisi ollut historian rahakkain valmentajan sopimus.


Pelaajat: