Video: Jorge Sampaoli kysyi Lionel Messiltä lupaa Agüeron vaihtamiseen

Jorge sampaoli

Nigerian ja Argentiinan välisen ottelun loppuhetkiltä on paljastunut mielenkiintoinen videopätkä, jossa Jorge Sampaoli kysyy Lionel Messiltä lupaa pelaajavaihtoon.

Messin asema maajoukkueessa on aiheuttanut puhetta vuosikausia, sillä supertähden on huhuttu vaikuttavan niin pelaaja- kuin valmentajavalintoihinkin. Argentiinan joukkueesta puhuettaessa katse kääntyy aina Messiin, joka ei ole pystynyt johdattamaan maataan odotettuun menestykseen.

Se on kuitenkin varmaa, että Messin eteen tehdään maajoukkueessa kaikki mahdollinen, että mies olisi tyytyväinen oloonsa. Yksi hyvä esimerkki siitä saatiin tiistaina pelatussa Nigeria-ottelussa, sillä Argentiinan päävalmentaja Jorge Sampaoli kysyi apua Messiltä ottelun loppuhetkillä.

Mainos alkaa

Argentiinalaiskanavan julkaisemassa pätkässä Sampaoli juttelee vaihtopenkkien edessä Messin kanssa.

Pulga, que hago? Lo pongo al Kun, Sampaoli kysyy Messiltä.

Päävalmentajan kysymykset ovat suomeksi käännettynä: ”Mitä minun pitäisi tehdä? Pitäisikö laittaa Kun (Agüero) kentälle?”

Messi antaa hyväksyntänsä Agüeron vaihdolle ja hetkeä myöhemmin Manchester Cityn hyökkääjä vaihdetaan kentälle. Lopulta hyökkäysvoiman lisääminen tuotti myös tulosta, kun Marcos Rojo iski jatkopaikan varmistaneen 2-1-maalin.

Jorge Sampaoli tarvitsi loppuhetkillä Lionel Messin apua

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!