Video: HPK teki sen! Joukkue haki ryöstön ja sysäsi Tappara kuilun partaalle

Video: HPK teki sen! Joukkue haki ryöstön ja sysäsi Tappara kuilun partaalle

HPK mursi pitkän kirouksensa vieraspeleissä Tapparaa vastaan, kun joukkue onnistui hakemaan viidennessä välierässä 3-2-voiton Tampereelta.

Tapparan ja HPK:n välinen välieräsarja on ollut suorastaan herkullista katseltavaa, sillä flunssa-aallon kanssa painimaan joutunut hämeenlinnalaisjoukkue ei ole luovuttanut, vaan se taistellut urhoollisesti kaukalossa. Huima taistelu palkittiin myös lauantaina, kun HPK ryösti kotiedun itselleen upealla 3-2-voitolla.

Ottelun ratkaisuksi muodostui lopulta avauserä, jossa Kerho teki peräti kolme ylivoimamaalia ja pommitti Christian Heljangon vaihtopenkin puolelle.

Tappara onnistui nousemaan vielä maalin päähän, mutta tasoitusmaali jäi kovasta yrityksestä huolimatta haaveeksi. Näin ollen finaalipaikka on katkolla maanantaina, kun joukkueet kohtaavat Hämeenlinnassa kuudennen ottelun merkeissä.

Mikäli Tappara onnistuu hakemaan kotietunsa takaisin, niin lopullinen ratkaisu haetaan keskiviikkona pelattavasta seitsemännestä ottelusta.

Lauantain ottelussa tehtiin myös suomalaista kiekkohistoriaa, sillä Tapparan Kristian Kuuselasta tuli kaikkien aikojen paras pistemies Liigan pudotuspeleissä.

HPK:n Arto Laatikanen vastasi ottelun voittomaaliksi jääneestä 3-1-osumasta

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Jaa tämä:

Joukkueet: ,

Aiheeseen liittyvät julkaisut