Video: Historian nopein tyrmäys ei miellyttänyt kaikkia – ”Teidän tulisi hävetä”

nyrkkeilyhistorian nopein tyrmäys

Yhdysvaltain Kaliforniassa nähtiin viikonloppuna naisten nyrkkeilyhistorian nopein tyrmäys, kun Seniesa Estrada antoi Miranda Adkinsille kyytiä.

Ottelu ehti vanheta vain 7 sekuntia, kun Adkins makasi jo pötköllään lattiassa. Adkins oli hälytetty pikaisella varoitusajalla ottelemaan Estradan alkuperäisen vastustajan vetäydyttyä.

Koko matsi on saanut paljolti negatiivissävytteistä kommentointia osakseen, sillä niin suuresta tasoerosta ottelijoiden välillä oli kyse.

Entinen nyrkkeilyvalmentaja ja lajin parissa 40 vuotta toiminut Russ Anber on yksi, joka avasi sanaisen arkkunsa.

Mainos alkaa

– Olen nähnyt paljon paskaa 40-vuotisen urani aikana, mutta tämä oli yksi karmeimmista ja vastenmielisimmistä tapahtumista. Ne, jotka antoivat tämän rukan ja avuttoman naisen nousta kehään, tulisi joutua syytteeseen törkeästä pahoinpitelystä. Teidän tulisi hävetä, Anber kirjoitti Instagram-julkaisunsa yhteyteen.

– Toivottavasti tämä näky pelottelee teitä lopun ikäänne. Olette iljettäviä. Olen häpeissäni nyrkkeilyn puolesta. Kuka h*lvetti antoi tämän tapahtua?

Tyrmääjänä toiminut Estrada puolestaan kertoi ottelun jälkeen, että tasaisempaa vastustajaa oli kyllä yritetty löytää, mutta se ei tiukasta aikataulusta johtuen onnistunut.

– Miranda oli ainoa, joka pystyi ottelemaan. Minulla oli paljon enemmän kokemusta kuin hänellä – niin amatöörinä kuin ammattilaisena. Tiesin voittavani tyrmäyksellä, mutta en kuitenkaan ajatellut sen tapahtuvan noin nopeasti. Toivon todella, että hän on kunnossa, Estrada sanoi Fightmagin mukaan.

Jos video ei syystä tai toisesta näy laitteellasi, voit katsoa sen myös Twitterin puolella.