Video: Henrik Lundqvist hurjistui hyväksytystä maalista – videotarkistus ei tuonut muutosta

Henrik Lundqvist New York Rangers - pallomeri.net

Boston Bruins kävi hakemassa New York Rangersista tylyn 7-4-vierasvoiton. Kotijoukkueen maalivahti Henrik Lundqvist ei ollut mielissään Bruinsin avausosumasta.

Toinen erä oli juuri päässyt vauhtiin, kun vieraat vyöryttivät hyökkäyksensä kohti Rangersin maalia. David Pastrnak ajoi kovaa maalille, mutta kaatui heittäytyvään Rangers-pakki Libor Hajekiin ja lensi suoraan päin Lundqvistia, joka kaatui rajusti jään pintaan.

Paikalle saapuneella Patrice Bergeronilla oli helppo työ lyödä irtokiekko maaliin. Hajekille olisi tuomittu Pastrnakin kaatamisesta kampitusrangaistus, joten maali hyväksyttiin – eikä Pastrankin törmäämistä siis nähty maalivahdin häirintänä.

Lundqvist kävi tilanteesta todella kuumana ja sitä lähdettiinkin tarkastelemaan videolta. Tämä ei kuitenkaan tuonut muutosta jäällä nähtyyn tuomioon vaan maali hyväksyttiin ja peli oli 1-1.

Toinen erä oli Lundqvistille tämän jälkeenkin murheellinen, sillä verkko heilui hänen selkänsä takana vielä kolmesti, ja kolmanteen erään ruotsalaismaalivahti sai antaa tilaa Alexander Georgiyeville.

Päätöserässä molemmat joukkueet osuivat vielä kolmesti, joten maalijuhlien jälkeen taululla seisoivat Bostonin 4-7-vierasvoittolukemat. Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Henrik Lundqvist koki kovia Bostonin 1-1-tasoitusosumassa:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,