Video: Cody Eakin lensi suihkuun – tästä alkoi Sharksin uskomaton nousu Game Sevenissä

Cody Eakin Joe Pavelski NHL - pallomeri.net

San Jose Sharksin ja Vegas Golden Knightsin välinen seiskapeli NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella tarjosi uskomattoman näytelmän. Vegasin Cody Eakin miettinee tekosiaan vielä pitkään.

Vierasjoukkue Golden Knights meni avauserässä johtoon William Karlssonin osumalla ja toisessa erässä Cody Eakin lisäsi tämän johdon kahteen.

Kolmannen erän alkajaisiksi Max Pacioretty löi taululle jo 0-3-lukemat ja näytti jo siltä, että lasvegasilaiset marssivat toiselle kierrokselle.

Yksi aivopieru voi kuitenkin kääntää tilanteen täysin päälaelleen.

Mainos alkaa

Päätöserää oli jäljellä vajaat 11 minuuttia, kun Eakin oli aloituksessa Joe Pavelskia vastaan. Eakin päätti tempaista Pavelskia poikittaisella mailalla – ja jälki oli todella rumaa, sillä Pavelski kaatui epäonnekkaasti, täysin hallitsemattomasti, löi päänsä ja jäi verta vuotavana jään pintaan.

Eakinille tuomittiin ulosajo ja seuranneella viiden minuutin ylivoimalla Sharks tehtaili uskomattomasti peräti neljä osumaa. Erikoinen erä sai vielä kirsikkansa kakun päälle, kun Jonathan Marchessault tasoitti pelin vain 47 sekuntia ennen loppua.

Edessä oli jatkoaika, jonka sankariksi ajassa 78:19 nousi San Josen Barclay Goodrow. Sharks kohtaa toisella kierroksella Colorado Avalanchen.

Ottelun tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Cody Eakin hölmöilee itsensä suihkuun:

Sharks rankaisi ylivoimalla neljä kertaa:


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,