Ander Herrera koitti klassista FIFA-kikkaa – de Gea kielsi ja omissa soi

Ander Herrera fifa-kikka - pallomeri.net

David de Gea ja Ander Herrera eivät olleet sunnuntaina pelatussa Valioliiga-ottelussa Manchester United – Swansea aivan samoilla linjoilla vapaapotkun puolustamisesta.

Monia ärsyttää varsinkin FIFA-videopelin online-väännöissä, kun puolustava joukkue asettaa pelaajan maaliviivalle vapaapotkutilanteissa. Tätä kikkaa koitti sunnutaina myös oikeassa elämässä Herrera, joka kipitti maaliviivalle de Gean avuksi, kun ManU puolusti ottelun lopussa 1-0-johtoasemaansa.

Maalivahti käskytti Herreran kuitenkin takaisin muuriin ja tämän jälkeen Swansean Gylfi Sigurdsson painoi vaparin sisään juuri siitä kohtaa, missä Herrera oli hetkeä aiemmin seisonut.

Mainos alkaa

Ottelu päättyi myös samoihin 1-1-lukemiin. Manchesterilaisten ainokaisesta vastasi ottelun avauspuolikkaan lisäajalla tulleesta rangaistuspotkusta Wayne Rooney.

Neljäntenä sarjassa olevan ManUn onneksi myös viidennellä sijalla majaileva paikallisvastustaja City pelasi tasapelin Middlesbroughin vieraana ja ero pysyi yhdessä pisteessä. Swansealle piste oli sarjassa säilymisen kannalta elintärkeä.

Koko sarjataulukon näet TÄSTÄ.

Valioliigan kiihkeät loppuratkaisut näet suorana Viasatilta sekä Viaplaylta!


Pelaajat: